TROBADA DE LA COMUNITAT STEAMcat a l’Aula HIPÀTIA del Cor de Maria

Aquest dimarts 25 de febrer s’ha realitzat una trobada amb els membres dels Nuclis Impulsors de la Comunitat STEAMcat del Camp de Tarragona, a l’Aula HIPÀTIA, una aula del Futur o Reinvent The Classroom (RTC); és una aula que acompanya el centre educatiu en la transformació pedagògica i tecnològica del professorat i de l’alumnat.

En aquesta trobada s’explica als membres de les escoles com està distribuïda quant a espais i àmbits de treball, quins són els seus equipaments i quins projectes duen a terme o es poden arribar a fer en aquest tipus d’aula.

L’objectiu de la trobada era que els membres de cada Nucli Impulsor fessin transferència a la resta de companys/es del Nucli Impulsor STEAMcat de les comarques de Tarragona d’aquesta nova aula STEAM, en què l’objectiu del projecte és desenvolupar en els i les alumnes les habilitats i competències de segle XXI, atorgant als alumnes i professors el ple accés a la tecnologia i, amb això, al coneixement global.