El passat dimarts 29 d’octubre els i les alumnes del Cor de Maria van realitzar la sortida del primer trimestre i es van desplaçar fins a Tarragona.

En primer lloc, van visitar la maqueta de Tàrraco a la Plaça del Pallol. A continuació, van anar a visitar la Muralla amb les tres torres de vigilància. Tot seguit, es van dirigir cap a la Catedral i, per uns moments, amb l’aplicació“ImageenrelivingTarraco” de realitat virtual,van poder observar com era la ciutat a l’època romana. Van dirigir-se a la Plaça del Fòrum i van comptar les passes fins al Pretori per adonar-se de les dimensions de la Plaça de la Representació. Van entrar a la capçalera del Circ i, amb les tabletes digitals,també van poder veure com era abans.

Al migdia van anar a dinar al Parc de les Granotes i van visitar l’amfiteatre. Per acabar, es van traslladar fins al Pont del Diable, on van tenir una experiència molt emocionant, ja que van poder passar per on circulava l’aigua en temps dels romans. Una gran aventura!!