Des de fa uns quants cursos, l’escola Cor de Maria dóna molta importància a l’educació emocional dels seus alumnes. Per aquest motiu, adaptant-se a les característiques individuals del seu alumnat, a Cicle Inicial de primària les mestres duen a terme moltes activitats encaminades a ajudar els nens i les nenes en la gestió de les emocions i en tot el que comporta l’educació emocional.

Aquest curs han començat a primer de primària un projecte interdisciplinari anomenat “Emociona’t”. El projecte treballa des de manifestacions artístiques de diferents moviments, fins a llenguatge oral, treball de lectura o fins i tot gràfiques de dades on es parla de l’expressió dels sentiments i les emocions. Aquestes són algunes de les moltes activitats que treballen des del punt de vista de les emocions.

Amb aquest tipus de treball, l’escola vol aconseguir que els nens i les nenes millorin les seves competències socials i individuals, que respectin els sentiments dels altres, i que evitin conflictes tot aprofitant  les eines que se’ls dóna per trobar solucions a tot allò que senten.

L’EDUCACIÓ EMOCIONAL AL COR DE MARIA