L’escola Cor de Maria vetlla per la voluntat de fer participar les famílies en el seu projecte pedagògic. Creuen que és important per a l’educació dels nens i les nenes que els dos espais educatius més propers (família i escola) siguin coherents. A més a més, som conscients de l’interès que desperta en els pares i les mares el fet de conèixer el tipus d’activitats que fan els seus fills/-es a l’escola i la manera que tenen de relacionar-se i actuar en un context diferent al familiar. Com a conseqüència, hi ha un enriquiment tant dels pares com dels nens/-es, i es fa més propera la relació entre mestres i famílies. És per això que, des de l’inici de curs, es va comunicar a les famílies que podrien entrar a l’escola i participar conjuntament amb els seus fills/-es en la realització del projecte.

Concretament, els alumnes de P4 han decidit treballar durant aquest nou curs el Món del Circ i descobrir-ne totes les seves curiositats, és a dir, com és un circ, quins artistes es poden trobar,  on i com viuen , etc.

Així doncs, per tal de crear ja des de bon principi un clima participatiu i dinàmic, al llarg de tota la setmana l’escola Cor de Maria ha convidat  les famílies a entrar a les aules de P4 i realitzar una roda de contes sobre el Món del Circ; d’aquesta manera han començat a endinsar-se en el projecte, tot descobrint aspectes desconeguts sobre aquest tema.

L’escola agraeix a totes les famílies de P4 la seva participació en les activitats, així com la seva implicació i el seu entusiasme.