els i les alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Cor de Maria de Valls, acompanyats dels tutors, van gaudir del viatge de final de curs que aquest any va tenir com a destinació el nord d’Itàlia. Aquest viatge significa el tancament de l’escolaritat obligatòria, significa el comiat del centre i dels companys que han format part de la seva vida des de, en alguns casos, la Llar d’Infants fins a l’ESO. Per tant, és un viatge marcat per la il·lusió i la nostàlgia.

Durant 5 dies van poder visitar la ciutat de Milà i el seu espectacular Duomo; Verona, la ciutat de Romeu i Julieta. El segon dia, a Venècia, van poder fer un tomb amb la típica gondola. També van visitar Siena, Florència, Lucca i Pisa. L’estada que era en part cultural i de lleure, va incloure la visita a museus com la Galeria degli Uffizi, la Galeria de l’Acadèmia de Florència…

Sens dubte un viatge que recordaran per sempre i que els va fer estrènyer els llaços d’amistat que han anat teixint durant aquests anys.

5è dia. Avui hem fet l’última etapa del nostre viatge: Lucca, Pisa i comiat al company de classe, l’Arnau. Ara directes a l’aeroport! 

4t dia viatge a Itàlia: Avui de bon matí hem anat a la ciutat de Firenze. Hem visitat palaus, places, museus i el Duomo. També hem caminat molt!!!!! 

3r dia. Avui de bon matí hem sortit de l’hotel en direcció a Siena. Després de diverses parades hem arribat a la ciutat medieval de Siena, on hem dinat i hem passejat pels seus carrers. Ara anem en direcció Montecatini.

2n dia

1r dia

Milà