Un grup d’alumnes d’ESO del Cor de Maria van realitzar un taller a l’escola per conèixer les espècies de papallones que tenim a l’Alt Camp. El taller estava pensat per a tots els públics on des dels més petits als més grans hi varen poder participar. L’activitat va comptar amb una presentació per part d’alumnes de 1r d’ESO de l’escola on es va mostrar el treball realitzat durant aquest curs. Posteriorment, es van realitzar activitats per conèixer les papallones amb diferents dinàmiques: utilització de robots programables amb bee-bots, taller de realitat virtual de papallones, taller de pintar papallones de l’Alt Camp, coneixement del seu cicle amb cucs de seda…

Dins el projecte papallones el professorat del Cor de Maria encoratja la població vallenca per tal que en els propers mesos enviï aquelles papallones que vegin i els puguin fer foto a [email protected] indicant el nom, la data i el lloc on han fet la foto.