Avui dia 5 de juny, dia mundial del medi ambient, els delegats verds d’ESO han organitzat una activitat de construcció de caixes niu pels alumnes de 5è i 6è de primària. Cada classe de 5è i 6è de primària han fet la seva caixa niu per mixons insectívors o pardals. Un cop construïdes i envernissades es penjaran al pati d’infantil de la nostra escola.

Aquest dia va ser instituït per les Nacions Unides per alertar sobre la degradació ambiental i donar a conèixer les necessitats de preservar i millorar el medi ambient. Es va escollir aquesta data perquè aquest dia s’havia iniciat la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient Humà, celebrada a Estocolm el 1972, a partir de la qual es va crear el Programa de les Nacions Unides pel Medi Ambient (PNUMA).

Els alumnes del Cor de Maria volen posar el seu granet de sorra any rera any promovent accions a favor del medi ambient.