Mary Poppins és el títol de l’obra que els nens i les nenes de 4t de primària del Col·legi Cor de Maria van preparar per participar en el XXXVI Festival de Teatre Infantil i Juvenil de l’Alt Camp.

Novament, èxit absolut amb la representació de l’obra de teatre dels nens i les nenes de 4t de primària. Molt bona feina la que han fet tots els actors i les actrius que es van posar a la pell dels diferents personatges de l’adaptació de l’obra Mary Poppins, i que van representar els dies 17 de maig al Centre Cultural en el marc del Festival de Teatre Infantil i Juvenil de l’Alt Camp, i el dia 30 de maig al Teatre Principal que es va omplir de gom a gom per veure els joves actors. El públic s’ho va passar d’allò més bé seguint la representació d’aquest conegut musical.

Ja són molts els anys que el Cor de Maria porta espectacles de molta qualitat dalt dels escenaris i, enguany, no ha estat una excepció. Una posada en escena fantàstica, una il·luminació i una escenografia perfectes i un vestuari meravellós. Tot plegat acompanyat de la genial interpretació dels nens i les nenes van aconseguir omplir el Teatre de màgia.