La setmana passada va ser molt intensa per als alumnes de cicle inicial i superior del Cor de Maria.

Els dies 20, 21 i 22 els nens i les nenes de 5è i 6è de primària van estar de colònies a la Granja-Escola La Manreana de Juneda. Allà van poder fer de forners, de grangers, van muntar a cavall i van poder practicar activitats de multiaventura.

I els dies 22, 23 i 24 els nens i les nenes de 1r i 2n de primària van anar a la casa de colònies Ca Manxol de Rasquera on van poder gaudir de l’entorn de la població fent jocs de pistes, fent de pagesos tot plantant síndries i collint les patates, van poder munyir cabres per fer formatge fresc i ens ho vam passar d’allò més bé anant a ballar a la disco.

Tot plegat, tres dies fantàstics per compartir i gaudir dels companys i les companyes fora de l’escola. L’escola valora molt positivament la participació dels seus alumnes a les colònies, ja que fomenta la convivència entre companys, la relació i la companyonia.