Els i les alumnes de 2n de primària del Col·legi Cor de Maria aquest segon trimestre han treballat el projecte: “pobles i ciutats”.

Durant aquest projecte han realitzat diferents activitats com passejades per la nostra ciutat per descobrir places, entitats, edificis antics, serveis,… També han fet una sortida a una vila més petita com és el cas de Montblanc.

Durant aquest projecte han après a utilitzar programes informàtics que els han ajudat a fer la presentació davant de les famílies. Han treballat, sobretot, amb el Power Point.

Per treballar en aquest projecte, els alumnes han dut a terme unes primeres sessions on els van explicar alguns conceptes que ja coneixien i, al mateix temps, van poder resoldre algunes preguntes que tenien sobre aquest tema.

Han utilitzat les tablets per a la recerca d’informació, visualitzat vídeos, buscat retalls, pintat diferents tipus de paisatges… Un munt d’activitats que els han permès aprendre per ells mateixos moltes coses sobre els pobles, les ciutats, l’educació vial, els serveis, els tipus de paisatges i moltes altres coses més.