El passat 17 de maig els nens i les nenes de P5 del col·legi Cor de Maria van anar d’excursió a l’Aquàrium de Barcelona.

Quan varen arribar a l’Aquàrium unes monitores els estaven esperant per fer la visita. Varen gaudir observant els diferents animals marins i descobrint les seves curiositats. Els van  agradar molt els taurons, els pingüins, el Nemo i els cavallets de mar!  Per acabar la visita, van veure un espectacle teatral que va ser molt entretingut i divertit, que els va servir per consolidar alguns dels conceptes que havien treballat en les diferents peixeres.

Després d’un grapat d’emocions, van anar a dinar i a jugar una estona. El temps havia passat volant i arribava l’hora de tornar. En arribar a casa, els nens i les nenes van poder compartir amb les famílies tot allò que havien vist i viscut.