Tercer timbre d’avís; càmeres a punt; nervis a flor de pell i, sobretot, molta il·lusió en la cara de tots aquells que els passats 7 i 8 de maig, omplien el Teatre Principal de Valls per assistir a la representació de l’obra “De què fa gust la Lluna?”, a càrrec dels alumnes d’educació infantil del Col·legi Cor de Maria de Valls.

De què fa gust la Lluna?, narra la història d’un grup d’animalets que feia molt de temps que volien saber quin gust feia la lluna. Seria dolça o bé salada? Només en volien tastar un trosset petit. A les nits, miraven ansiosos cap al cel, es posaven de puntetes i estiraven el coll, les cames i els braços, tot intentant agafar-la. Però tot era en va, i ni tan sols l’animal més gran la podia tocar… Quin serà el desenllaç?

La paraula que millor descriu la representació és èxit i és que els petits i les petites van demostrar les hores d’assaig i la il·lusió dalt de l’escenari.

Un decorat excepcional, un vestuari molt treballat i un argument d’allò més divertit van fer que, durant prop d’una hora, petits i grans gaudissin de la representació.

Les cançons i els balls de l’obra no podrien haver estat més ben escollides i, és en aquest moment, on cal fer referència al treball i les hores invertides pel professorat de l’escola vallenca per fer que tot sortís tal com estava previst, sobretot, pensat en la diversió dels més petits.

Així doncs, un espectacle molt divertit i simpàtic que va regalar un bon grapat de rialles als presents al Teatre Principal de Valls.