marato2

Desembre 2018

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen cura científica. Per a la Marató és tan important la recaptació de diners com la seva divulgació científica, la conscienciació i l’educació de la societat. És per aquest motiu que al llarg de la setmana el Col·legi Cor de Maria ha anat realitzant activitats que n’estan relacionades, com  per exemple: la xerrada d’una infermera que va fer una aproximació a l’alumnat de la malaltia del Càncer, principal objectiu de la Marató d’aquest any.

InstaSave (2)

Tanmateix, el passat dijous 13 de desembre es va organitzar un multitudinari berenar solidari amb coca i xocolata per tal de recaptar fons per a la Marató. Els nens i les nenes de segon d’ESO es varen encarregar d’oferir i repartir el berenar a la resta de companys de l’escola. Aquest acte ha estat possible gràcies a la col·laboració i solidaritat de totes les famílies que formen part del Col·legi.

InstaSave (4)

Tota la comunitat educativa del Cor de Maria mostra la seva satisfacció per tal i com han anat els diferents actes i per la quantitat de diners recaptats.

InstaSave (5)