Són moltes les activitats que s’estan duent a terme aquest primer trimestre amb els alumnes de primer de primària del col·legi Cor de Maria dins el projecte de medi sobre l’alimentació i que estan enriquint tant a petits com a grans.

IMG-20181109-WA0003

L’escola agraeix la col·laboració de les famílies dels alumnes i la seva implicació dins el projecte, ja que els permet apropar-se en molts casos a un món desconegut per als alumnes i, de vegades, per als grans.

Fa uns dies van iniciar un cicle de xerrades a càrrec de pares que voluntàriament es van oferir per parlar sobre temes relacionats amb l’alimentació, la cuina i la salut.

Les xerrades estan resultant totes molt interessants i motivadores, ja que apropen temes als infants aplicables a la seva vida. A més, els agrada molt que els seus familiars participin en el dia a dia i això les fa més enriquidores. El Cor de Maria valora molt positivament el tracte familiar i obert que ofereix aquest tipus d’activitats i pensen que són molt positives.