El passat 9 de novembre l’alumnat d’ESO del Cor de Maria va dur a terme la sortida del 1r trimestre. Així doncs, per un dia, els alumnes van deixar les aules per tal d’enriquir-se d’una manera més amena.

 

Foto 1 ESO Zoo

L’alumnat de 1r d’ESO van anar a visitar el zoo de Barcelona. A la visita van realitzar l’activitat programada “Animals en perill d’extinció”. Un cop finalitzada l’activitat, van disposar de temps lliure per acabar de visitar el zoo. Els alumnes de 2n d’ESO es van desplaçar fins a Montserrat per tal de fer una visita guiada del Museu de Montserrat i realitzar l’activitat: “Com analitzar un quadre” També van poder escoltar el Virolai. Els alumnes de 3r ESO van anar fins a Terrassa per visitar el Museu de la Ciència i de la Tècnica. Allà van realitzar un taller de química i un taller d’electricitat.  I per últim, els més grans del Col·legi, els alumnes de 4t, van desplaçar-se fins a Sitges per visitar el Museu Mar i Cel i el “Cau Ferrat” i d’aquesta manera conèixer de més a prop el corrent artístic modernista. foto 4t ESO cau ferrat foto 4t ESO sitges foto grup Montserrat 2n ESO IMG_0123