Els nens i les nenes de P4 del Col·legi Cor de Maria van anar d’excursió a Riudoms, a l’Aula d’Entorn Rural “Les Granotes”, un lloc ideal per aprendre tot jugant i gaudint de la natura.

CIMG6999

Abans de començar a experimentar, els nens i les nenes van fer una visita guiada pel jardí. Tot passejant, van descobrir alguns dels elements de la natura que serviren d’inspiració a l’arquitecte Antoni Gaudí a l’hora de dissenyar les seves obres. Al mateix temps, van poder fer de manobres i decorar un trosset de paret amb una de les tècniques més conegudes de Gaudí: el trencadís. Així doncs, van omplir  amb trossets de rajola de colors, un petit mur que forma part d’aquest jardí tant rebonic. CIMG7006

A més de descobrir l’obra arquitectònica de Gaudí, també es van topar amb una bassa gegant en la qual hi havia un grapat de capgrossos. Així doncs, amb molta cura,  van intentar agafar-ne alguns per tal de poder-los observar, i finalment, els van retornar a la seva bassa perquè puguin continuar fent-se grans i transformar-se en una granota. CIMG7028

Per últim, els infants van acabar visitant una granja on van aprendre moltes coses sobre els pollets, com neixen, com evolucionen, perquè serveixen… i, fins i tot, en van poder agafar alguns. CIMG7039