Els nens i les nenes de cicle inicial del col·legi Cor de Maria van estar de colònies a “La Finca Tamarit” els dies 6, 7 i 8 de juny.

DSC_0056

Les colònies d’aquest curs tenien com a temàtica el món mariner, és per aquest motiu que totes les activitats realitzades tenien relació amb el mar, la costa i l’entorn de la finca. DSC_0121

Entre d’altres, els alumnes van fer un fons marí i un tauró, per poder prendre a casa per recordar aquestes colònies. Activitats com: curses d’orientació, descoberta de la platja de Tamarit amb bany inclòs, discoteca, jocs de pistes, jocs cooperatius i un munt més d’activitats, van ser les que van realitzar els alumnes durant els tres dies d’estada en aquesta finca. DSC_0131

Aquest tipus d’activitats va permetre als alumnes treballar la seva autonomia personal, la cohesió de grup, el treball en equip, els valors, els sentiments i l’afectivitat i la companyonia, entre d’altres molts aspectes.

Van ser unes colònies molt divertides i contra tot pronòstic van poder gaudir de molt bon temps durant la majoria de l’estada.