Els dies 4 i 5 de maig els nens i les nenes de 5è de primària del col·legi Cor de Maria van fer la presentació del projecte “L’alimentació saludable” davant dels seus pares i mares alternant la llengua catalana amb la llengua anglesa.

 

1

Aquest projecte és el que han treballat durant aquest tercer trimestre.

2

A partir d’un treball previ sobre les propietats i característiques dels diferents aliments es va fer un estudi i una  posterior experimentació sobre la quantitat de sucre que contenen moltes de les begudes que prenen habitualment.

3

El resultat va quedar reflectit en un mural i va servir per treure les següents conclusions: moltes de les begudes que s’ingereixen habitualment contenen alts nivells de sucre gens convenients per a l’organisme i que la beguda més saludable és, sens dubte, l’aigua perquè no conté ni sucre ni altres additius afegits.

4