El passat 1 de juny els nens i les nenes de P5 del col·legi Cor de Maria van anar d’excursió a l’Aquàrium de Barcelona.

CIMG7589

Quan varen arribar a l’Aquàrium unes monitores ja els estaven esperant per fer la visita. Varen gaudir observant els diferents animals marins i descobrint les seves curiositats. Els van agradar molt els taurons, els pingüins, el Nemo i els cavallets de mar!! Per acabar la visita, van veure un espectacle teatral que va ser molt entretingut i divertit, i els va servir per tal de consolidar alguns dels conceptes que havien treballat en les diferents peixeres.

CIMG7592

Després d’un grapat d’emocions, van anar a dinar i a jugar una estona. El temps havia passat volant i arribava l’hora de tornar. En arribar a casa, els nens i les nenes van poder compartir amb les famílies tot allò que havien vist i viscut. IMG_2275

IMG_2278