El Col·legi Cor de Maria va convocar el segon concurs de curtmetratges adreçat a l’alumnat de primària i secundària de l’escola. El concurs constava de dues categories: una de temàtica i gènere lliures que havia de reflectir els valors de l’escola i una altra en la qual podien escollir entre el gènere informatiu, el documental o el tutorial.

IMG_3928

Els curtmetratges havien de tenir una durada d’un a cinc minuts. L’objectiu del premi és contribuir a desenvolupar l’esperit crític dels joves en relació amb els rols estereotipats de la societat on vivim. Al mateix temps, incentivar la reflexió col·lectiva, la creativitat i la implicació en la construcció d’una ciutadania que valori positivament la igualtat, la tolerància i la diversitat.

IMG_4020

El curt guanyador del premi “Cormetratge” va ser el treball presentat per les alumnes Júlia Andreu, Paula Casas i Carla Molina de 3r de secundària. El curt guanyador del premi “Iguala’t” va ser el treball presentat per les alumnes Dúnia Andavert i Carla Palau de 1r d’ESO.

Una amistat eterna

1rPremi Curtmetratge

1rPremi Iguala’t

2nPremi Curtmetratge

2nPremi Iguala’t

3rPremi Curtmetratge

3rPremi Iguala’t