EL COR DE MARIA CELEBRA A OLOT LA TROBADA “BATEC 2018”

batec 5

El passat 24 d’abril va tenir lloc la trobada BATEC 2018. L’alumnat de 1r d’ESO del Cor de Maria de Valls es va desplaçar fins a Olot per trobar-se amb altres alumnes de 1r d’ESO o 6è de primària de les 9 escoles que formen la Fundació educativa Cor de Maria.

batec 2

Els alumnes van trobar-se a Olot per fer una activitat conjunta que havien estat preparant des de les matèries d’Educació física i Música, amb la coordinació de la professora de música, Montserrat Plassa i del professor d’educació física i expressió, Xavier Adserias. batec 3

La trobada va ser un èxit i els paratges de les Fonts de Sant Roc  i Tussols Basil van meravellar els visitants. Cada nen i nena va intercanviar amb un altre/a una pua de record de la trobada. A més a més, l’obsequi anava acompanyat d’un missatge. batec 4

L’experiència va ser genial i ja s’està pensant de repetir-la en propers cursos. Es va fer una gravació de la coreografia de percussió corporal preparada que ja es pot veure a les xarxes socials.
batec