Novament, èxit absolut amb la representació de l’obra de teatre dels nens i les nenes de 4t de primària del col·legi Cor de Maria. Molt bona feina la que han fet les mestres i com no, la de tots els actors i les actrius que es van posar a la pell dels diferents personatges de l’obra In-clàssics que van representar els dies 18 de maig al Centre Cultural en el marc del Festival de Teatre Infantil i Juvenil de l’Alt Camp, i el dia 24 de maig al Teatre Principal que es va omplir de gom a gom per veure els joves actors. El públic s’ho va passar d’allò més bé seguint la representació d’aquesta obra que capgira del revés els finals dels contes tradicionals.

DSCN4486

Ja són molts els anys que el Cor de Maria porta espectacles de molta qualitat dalt dels escenaris i, enguany, no ha estat una excepció. Una posada en escena fantàstica, una il·luminació i una escenografia perfectes i un vestuari meravellós. Tot plegat acompanyat de la genial interpretació dels nens i les nenes van aconseguir omplir el Teatre de màgia. DSCN4551