En el marc del programa d’actes de la Setmana Cultural, el passat dijous 24 de maig, els nens i les nenes d’Ed. Infantil del col·legi Cor de Maria,  varen poder gaudir d’una fantàstica sessió de conta contes a càrrec de la narradora Mònica Torrà.

IMG_3428

La Mònica s’endinsà en el món dels contes tot inspirant-se en les classes de música que realitzava anteriorment amb els més petits, i va descobrir que els contes l’ajudaven moltíssim a ensenyar cançons i altres conceptes musicals. Els més petits s’ho passaven d’allò més bé  i feien volar la seva imaginació tot aprenent!

 

IMG_3458

Gràcies a la Mònica, els nens i les nenes d’Ed. Infantil van poder gaudir del seu espectacle “Animals i animalons”, en el qual es narraven tres històries ben diferents i en les que els animals n’eren els principals protagonistes.

 

IMG_3464

Sens dubte la Mònica es va posar els infants a la butxaca, gràcies a la seva interacció amb ells, la seva manera natural i fresca d’explicar les històries, i  l’emoció i diversió que va transmetre durant la sessió. IMG_3514
IMG_3520