Durant la setmana cultural els alumnes de primer de primària hem aprofitat per fer tot un seguit d’activitats relacionades amb el nostre projecte del tercer trimestre que està relacionat amb la nostra localitat i les seves tradicions.

ControladorGaleria

Les activitats han estat del més variades i divertides i han anat des de la visita la setmana abans a la Unió Anelles de la Flama i l’ajuntament, fins a treballar les músiques  que acompanyen els elements del seguici.

ControladorGaleria1

Durant la setmana hem treballat el ball de la moixiganga, els gegants i els gegantins, l’ós, la mulassa, el ball de la primera,… el divendres per la tarda també vam poder gaudir de la visita de les dues colles castelleres de la nostra ciutat que ens van ensenyar a posar-nos una faixa, com comptar els castells, com fer una pinya ben feta o com pujar al castell.

DSC_0091

Ha estat una setmana de moltes activitats i d’aprendre moltes coses, però amb un toc diferent, més lúdic i divertit.

 

DSC_0092 DSC_0160 DSC_0161