El passat 25 de maig va tenir lloc a les aules de 4t d’ESO del Col·legi Cor de Maria la xerrada “Game Over”.

Aquesta xerrada intenta sensibilitzar els joves, que aviat es convertiran en conductors, per tal que minimitzin les imprudències que realitzen ells o els seus amics al volant o quan van en moto. També els fa reflexionar sobre les conseqüències que es poden derivar d’una conducció irresponsable.

El conferenciant, Ferran Roca, va connectar ràpidament amb els alumnes i, de manera molt propera, els va exposar les conseqüències i lesions d’un accident de trànsit, tant a nivell medul·lar com cranioencefàlic. També va respondre tots els dubtes que els sorgien sobre com és la vida d’una persona amb aquests tipus de lesions.

Una xerrada que va commoure els alumnes i de la qual en van sortir molt satisfets.