Tercer timbre d’avís; càmeres a punt; nervis a flor de pell i, sobretot, molta il·lusió en la cara de tots aquells que els passats 8,9,10 i 11 de maig, omplien el Teatre Principal de Valls per assistir a la representació de l’obra Puff el drac màgic, a càrrec dels alumnes d’educació infantil del Col·legi Cor de Maria de Valls.

1 (1)

Puff el drac màgic, narra la història d’un drac que vivia al fons del mar, però sol s’avorria molt i sortia a jugar. Un dia es va topar amb un nen petit i es van fer molt amics i es trobaven a la platja tot jugant de sol a sol. Tots dos varen acabar preparant un viatge molt llarg, on van visitar llocs molt entranyables i on varen conèixer un grapat de nous personatges.

1 (3)

La paraula que millor descriu la representació és èxit i és que els petits i petites van demostrar les hores d’assaig i la il·lusió dalt de l’escenari.

1 (4)

Un decorat excepcional, un vestuari molt treballat i un argument d’allò més divertit van fer que, durant prop d’una hora, petits i grans gaudissin de la representació.

1 (6)

Les cançons i els balls de l’obra no podrien haver estat més ben escollidts i, és en aquest moment, on cal fer esment al treball i les hores invertides pel professorat de l’escola vallenca per haver aconseguit que tot sortís tal i com estava previst, sobretot, pensat en la diversió dels més petits.

1 (7)

Així doncs, un espectacle molt divertit i simpàtic que va regalar un bon grapat de rialles als presents al Teatre Principal de Valls.

1 (8)

 

1 (9)