El passat divendres 4 de maig, els nens i les nenes deP3 del Col·legi Cor de Maria van anar d’excursió a Reus a passar “Un dia de granja”, un lloc ideal per aprendre tot jugant i gaudint de la natura.

1

Gràcies als monitors i les monitores que els van guiar per tal de realitzar diferents activitats relacionades amb la cura i el manteniment dels animals de la granja, van poder veure molts animals com paons, galls, gallines, pollets, vaques, cangurs,  ovelles, porcs vietnamites…

 

2

Però la gran sorpresa per a tots els infants va ser quan es van trobar amb els cavalls ja que, precisament aquest curs, els cavalls han estat el tema del projecte que varen decidir que volien treballar. El fet de poder tenir un contacte directe amb els cavalls va esdevenir el final de projecte, i de quina manera… millor impossible!

 

3També van fer de pagesos i pageses tot plantant llavors de pèsol i després regant-les i, finalment, van poder fer un tomb amb carro amb la Margarita, una “ruqueta” molt simpàtica. Els nens i les nenes van passar un dia fantàstic. 4

5