CERTAMEN LITERARI

El passat dilluns 23 d’abril, coincidint amb la festivitat de Sant Jordi, el Cor de Maria va celebrar el lliurament de premis del certamen literari que celebra anualment l’escola. Així doncs, al matí i a la tarda a la capella de l’escola els diferents alumnes guanyadors del concurs van anar realitzant la lectura en veu alta dels poemes i narracions que havien escrit.

Descarregar llibret de Sant Jordi 2018

Sant Jordi 17-18
IMG_8361

En aquest mateix context també es va fer el lliurament de premis del alumnes guanyadors del concurs matemàtic que l’escola celebra per Sant Jordi. St Jordi 2018 guanyadors 3r i 4t Mates St Jordi 2018 guanyadors 3r i 4t Poemes

 

ALUMNES DE CICLE INICIAL DEL COR DE MARIA FAN ROSES DE XOCOLATA

Els alumnes de primer i segon de cicle inicial del Cor de Maria, dins les activitats de Sant Jordi, van anar a la biblioteca municipal Carles Cardó a realitzar un taller de roses de xocolata.DSC_0227Va ser una activitat que va agradar molt als alumnes i que poden repetir a casa, ja que els van explicar tot el procés i és molt fàcil i divertit. DSC_0232

Amb xocolata de cobertura desfeta van fer formes rodones sobre un paper de forn amb un pal de broqueta i, a sobre, hi van posar fideus de sucre o boletes de xocolata blanca.DSC_0233

Els alumnes van poder prendre la seva rosa per regalar a casa.

PUNTS DE LLIBRE AL COR DE MARIA

Dins de les activitats de la setmana de Sant Jordi, els alumnes de cicle inicial del Cor de Maria van fer punts de llibre. L’elaboració de punts de llibre és una activitat per fomentar el gust per la lectura. Molts alumnes decideixen no regalar-lo i utilitzar-lo per marcar el seu llibre de lectura a classe.

DSC_0098

A més, van pintar un dibuix de Sant Jordi que també van prendre per regalar a casa.

ELS ALUMNES DEL COR DE MARIA VISITEN LES PARADES DE ROSES I LLIBRES

La diada de Sant Jordi és certament molt celebrada per l’escola Cor de Maria de la ciutat. Així doncs, a part de realitzar múltiples activitats per celebrar el patró de Catalunya, tots els i les alumnes del Cor de Maria van poder passejar per la nostra ciutat per tal de visitar totes les parades de roses i llibres que inundaven el centre de Valls.

IMG_8386

Des dels més petits del Col·legi fins als més grans de 4t d’ESO van poder remenar a plaer els llibres que omplien les parades i, al mateix temps, gaudir d’aquesta festa tan nostra, la diada de Sant Jordi.

VENDA DE ROSES AL COR DE MARIA

Per tal de recaptar fons per subvencionar-se el viatge que hauran de fer a final del curs vinent, els alumnes de 3r d’ESO del Cor de Maria van muntar dues parades per a la venda de roses la diada de Sant Jordi. Una de les parades la van muntar al pati del Col·legi i l’altra, a la Plaça del Pati de la nostra ciutat.

 

20180423_085109

Enguany, com a novetat, les persones que s’acostaren a les parades del Cor de Maria també podien adquirir números per tal de participar en el sorteig d’una escapada romàntica per a dues persones.  20180423_114028 20180423_131033 20180423_134143