El passat divendres 20 d’abril els i les alumnes del Cor de Maria van realitzar la sortida del tercer trimestre i es van desplaçar fins a l’Espluga de Francolí.IMG-20180420-WA0027

En primer lloc, van visitar el Museu de la Vida Rural. El Museu de la Vida Rural abraça totes les característiques de la vida tradicional a les viles i pobles de Catalunya, fent especial esment a la pagesia. Conté un variat fons de peces relacionades amb la vida tradicional, la cultura, la pagesia, les arts i els oficis artesanals. Als alumnes els va agradar molt veure les premses i els mètodes que utilitzaven els avis per obtenir oli, vi i farina.

IMG-20180420-WA0032

Un cop acabada la visita al Museu van anar a visitar la Cova de la Font Major. Per uns moments, els alumnes es van convertir en avantpassats, fent d’artistes d’escenes de caça, com els homes prehistòrics. Van poder conviure en el seu hàbitat, comprendre la vida i la feina dels nostres avantpassats gràcies als audiovisuals, a les realitats virtuals, a les representacions amb figures a mida real i a un conjunt de cabanes neolítiques que es troben al final de la visita. Per acabar la visita van fer un taller de pintura rupestre. El resultat final se’l van poder emportar cap a casa.