El passat divendres dia 13 d’abril, els i les alumnes de tercer de primària del col·legi Cor de Maria van rebre la visita de l’escriptor Jaume Copons, autor de la col·lecció de llibres “Agus i els monstres”. En Jaume els va explicar anècdotes de la seva vida quotidiana que els nens i les nenes van poder comprovar durant la lectura del llibre. Molts d’ells van quedar sorpresos de la seva afició per l’escriptura des de ben jove, quan encara no sabia si es volia dedicar a l’ensenyament o volia ser escriptor.

jaume copons

Quan el Jaume va acabar d’explicar part de la seva trajectòria com a escriptor, els i les alumnes van tenir l’oportunitat de fer preguntes que, prèviament, ja havien preparat a l’aula.

JAUME COPONS1

Tothom va quedar molt satisfet i agraït de la visita de l’autor del llibre que durant tot el trimestre han anat gaudint.