Els nens i les nenes de P3, P4 i P5 del col·legi Cor de Maria el passat 12 i 13 d’abril van anar de colònies a la casa la Marinada de Cambrils. Van ser, sens dubte, dos dies plens de diversió, convivència i aprenentatge.

CIMG6701

Un cop arribats a Cambrils van conèixer en persona l’avi Miquel, un vell pescador que, prèviament, havia enviat una carta a l’escola per fer saber als alumnes els secrets per cuidar el mar i tot el que l’envolta.

CIMG6710

També van conèixer el pirata Potacrec. Va ser tota una aventura! Els va explicar la seva història i els va convidar a realitzar un joc de pirates amb la finalitat de trobar el tresor que s’amagava entre la sorra de la platja de Cambrils. I… i tant que el van trobar!

CIMG7148

Van tenir una gran sort de conèixer l’avi Miquel i el Pirata Potacrec, però també els va agradar molt totes les activitats que vam fer, des de tocar animals marins, fer manualitats, jocs, balls…Llàstima que la pluja del divendres va aigualir una mica el matí i no van poder fer la passejada en barca pel port de Cambrils. Tot i així, els nens i les nenes d’ed. Infantil del Cor de Maria ja estan desitjant que arribi el curs vinent per tornar a anar de colònies.

 

CIMG7194

CIMG7224

???????????????????????????????

IMG_7713