El cap de setmana del 13 al 15 d’abril els professors del col·legi Cor de Maria, Imma Abad i Pere Compte, es van trobar a Berlin amb 22 professors de diferents països europeus per continuar treballant amb el llibre de programació que havien iniciat a la primera trobada que va tenir lloc el passat 21 i 22 d’octubre a Dortmund.

 20180414 SOnS Berlin Da0FayYW4AEBucz

A la nostra societat actual, la programació cada cop és més important, per la qual cosa esdevé un factor clau realitzar un llibre enfocat a professors de diferents nivells de cara al coneixement a gran escala.

 

L’objectiu d’aquest llibre és augmentar el coneixement de la programació a gran escala. Així doncs, s’està elaborant un material enfocat a professors a fi que aquests puguin desenvolupar diferents projectes STEM, desenvolupant exemples concrets i consells pràctics utilitzant codificació com Arduino, Calliope, Raspberry Pi & Co… amb una perspectiva oberta a altres tecnologies. No tan sols en ciències de la computació sinó també amb temes com biologia, química, tecnologia, matemàtiques i física.

 

Alumnes del Cor de Maria estan treballant amb aquests materials que s’estan desenvolupant per al llibre i material complementari de Science on Stage.

 

Els resultats del llibre “Coding in Science Teaching” seran publicats el 2019 per Science on Stage i traduïts a diferents idiomes europeus.