L’alumna de sisè de primària ha quedat segona classificada a la categoria de Cicle Superior. La seva narració “La biblioteca perduda” és un dels 18 millors treballs seleccionats entre els 290 presentats per centres de l’Alt Camp, Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès.

Alexandra Carp

El Premi Sambori és un concurs de narrativa en català dirigit als alumnes de primària, secundària i batxillerat de tots els Països Catalans que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres. La participació en aquest premi ha anat en augment any rere any, i actualment és el premi literari escolar amb més participació d’Europa.

Els guardonats i les guardonades passen a participar a la gran final del Premi Sambori Òmnium Catalunya, el veredicte de la qual es farà públic la segona quinzena de maig durant la festa d’El Tinter de les Lletres Catalanes 2018.