Des de ja fa uns cursos, la tecnologia digital s’ha anat introduint poc a poc dins les aules d’educació infantil, primària i ESO al col·legi Cor de Maria.

IMG_7603

El ventall amb tecnologia digital a l’aula es mou des d’una pissarra digital interactiva (PDI) per a cadascuna de les aules del Col·legi, com també de tauletes establertes com a recurs habitual d’aprenentatge en la vida quotidiana de l’alumne.

IMG_7604

Aquest curs però, el col·legi Cor de Maria ha fet un pas endavant, substituint alguna de les PDI per pantalles interactives. El per què d’aquest canvi és que la pantalla interactiva disposa dels avantatges tàctils que té una PDI, però, a més, compta amb una qualitat visual d’una pantalla plana sense la necessitat d’un projector. Aquesta és la principal diferència amb les PDI i, també, la seva major qualitat quant a resolució d’imatge que pot arribar a oferir fins a 4K.