Dijous 1 de març. Alumnes de 3r d’ESO participaran al YOMO un esdeveniment dins del Mobile World Congress en el recinte de LA FARGA de l’Hospitalet a l’stand de Ciencia en Acción.YOMO MOBILE WORLD CONGRESS

Presentació per part dels alumnes: Judit Álvarez Bonet, Alba Cano Guerrero, Sandra Ferrer Torres i Marina Torvisco Gascón.

IMG_3317grup1349

 

Components dels grup: Judit Álvarez Bonet, Alba Cano Guerrero, Sandra Ferrer Torres, Camila Rodríguez Velásquez, Marina Torvisco Gascón i Ricard Vadrí Montcusí.

IMG_3651

Us recomanem l’observació de la lluna en un any curiós. Normalment només es produeix una lluna plena cada mes, donat que el mes lunar té 29,53 dies solars de mitjana. Si en un mateix mes es produeixen dues llunes plenes, la segona s’anomena  lluna blava, un fenomen que passa cada dos o tres anys. El 2018 es produirà dues vegades el fenomen de les llunes blaves: al gener i al març; Es tracta d’un fet extraordinari que passa entre tres i set vegades cada segle.  Aquestes i altres qüestions de com observar la lluna les trobaràs al YOMO, a “Ciencia en acción”.

IMG_3659

Podeu trobar més informació a la web: http://www.cordemariavalls.cat/lluna/IMG_3438

Diapositiva12

Diapositiva11
Diapositiva12

Diapositiva10