Des de ja fa uns quants cursos l’escola Cor de Maria dóna molta importància a l’educació emocional dels seus alumnes. Per aquest motiu, adaptant-se a les característiques individuals del seu alumnat, a Cicle inicial de primària les mestres duen a terme moltes activitats encaminades a ajudar els nens i les nenes en la gestió de les emocions i en tot el que comporta l’educació emocional.

ControladorGaleria (1)

Aquest curs han començat a primer de primària un projecte interdisciplinari anomenat “Emociona’t”. El projecte que té com a fil conductor les arts plàstiques com a expressió dels sentiments i les emocions. A més, realitzen moltes activitats que els permeten treballar aquest projecte des de diferents aspectes com gràfiques d’emocions dels nens de la classe, petites redaccions,…

ControladorGaleria

Amb aquest tipus de treball, l’escola busca que els nens i les nenes millorin les seves competències socials i individuals i, al mateix temps, evitar conflictes tot donant-los moltes eines per trobar solucions al que senten i a respectar els sentiments dels altres.