El Col·legi Cor de Maria, per tal d’estimular els nens i les nenes, començant des de la llar d’infants fins a finalitzar el segon cicle d’educació infantil, utilitza el mètode d’estimulació primerenca  Glenn Doman i/o també conegut com a Bits d’Intel·ligència.

CIMG6387

Mitjançant el mètode Glenn Doman l’escola pretén fomentar la percepció i la memòria visual en general, la fluïdesa lèxica, la capacitat d’atenció, la concentració i l’estimulació visual i  auditiva del seu alumnat.

???????????????????????????????

Així doncs, els nens i les nenes reben  a diari durant  10 minuts aproximadament, el passi d’uns bits d’intel·ligència. Aquets,  s’agrupen  per categories, es classifiquen segons la branca de coneixement on  pertanyen:  enciclopèdics, matemàtics, de llenguatge… i poden ser en anglès o en català.

IMG_3304

Entre passi i passi de bits, els infants canten cançons, miren el temps, treballen la motricitat fina, o reciten dites i poemes, entre altres activitats.

IMG_3306

Des del col·legi Cor de Maria  creuenque és important dedicar-hi un temps diari perquè durant els primers anys de vida és quan els més petits de la casa produeixen  totes les connexions neuronals, que són claus en el desenvolupament de processos i habilitats. Gràcies a aquesta metodologia el Col·legi aconsegueix, doncs, estimular els infants vers l’aprenentatge.