Els nens i les nenes de P3 de l’escola Cor de Maria van rebre la visita de l’exalumna, Eva Cos i altres companyes seves, totes elles estudiants del cicle formatiu d’educació infantil.

IMG_5718

Coincidint que és l’últim curs de formació i en el període de pràctiques, van visitar l’escola per tal de presentar i posar en pràctica diferents activitats que prèviament havien preparat.

IMG_5719

Els jocs que van realitzar amb els nens i les nenes van ser de classificació, seriació, lògica i algunes activitats de llenguatge. Van explicar el conte: “Quin gust té la lluna” i, també, van fer una activitat on havien de relacionar el nom de diferents animals de granja amb el seu dibuix.

IMG_5720

Tant les activitats fetes, l’organització, el material emprat així com l’actitud de les participants va ser excel·lent. Tots els nens i les nenes vam passar una estona divertida, agradable i molt enriquidora.

IMG_5727