Els passats dies 22 i 23 de novembre l’alumnat de 3r i 4t de Primària va aprofundir en la cultura americana, tot aprofitant la celebració del “Thanksgiving Day”, o dia d’acció de gràcies, festivitat mundialment coneguda.

El dia d’acció de gràcies és una festivitat anual per agrair, tradicionalment a Déu, la collita de la temporada. Als Estats Units es celebra el quart dijous de novembre. La majoria de persones als Estats Units celebren aquesta festa amb reunions familiars a casa on preparen un banquet. El plat principal per al sopar és un gran gall d’indi rostit. Aquest, tradicionalment va acompanyat amb un farciment fet de pa de blat de moro.

D’aquesta forma, l’alumnat de Cicle Mitjà de Primària ha aprofitat per descobrir aquesta reconeguda festivitat i, cadascun d’ells, ha elaborat el  seu propi “turkey” (gall d’indi) a partir d’una magdalena i fruita. Així doncs, alumnes de 3r i 4t de Primària han cooperat els uns amb els altres i, a més, han gaudit d’un berenar saludable tots plegats!

1 2 3 4 5 7
99a9b9c9d9e9f9g9h9i9j9k
9m9n9o

9r9s9t9u9v9w