Són moltes les activitats que s’estan duent a terme aquest primer trimestre amb els alumnes de primer de primària del Cor de Maria dins el projecte interdisciplinar “Som Cuiners” i que estan enriquint tant a petits com a grans.

DSC_5270

L’escola agraeix la col·laboració de les famílies dels alumnes i la seva implicació dins el projecte, ja que els permet apropar-se en molts casos a un món desconegut per als alumnes i, de vegades, per als grans.

DSC_5272

El divendres dia 3 de novembre a l’escola van iniciar un cicle de xerrades a càrrec de pares que els parlaran sobre temes relacionats amb l’alimentació, la cuina i la salut. Així doncs, el dia 3 a la tarda van assistir a una xerrada que va fer la Cinta Vergés, mare d’una alumna de l’escola. Va ser una xerrada molt interessant que es va centrar en la feina que es duu a terme en una empresa alimentària del nostre entorn encarregada de fabricar productes en pols que s’utilitzen per donar gust i sabor a aliments i productes que consumim de manera habitual.

DSC_5274

A més, la Cinta Vergés va portar productes de la seva empresa al Col·legi per facilitar la comprensió del que fabriquen i per veure com són algunes de les matèries que intervenen en la producció dels aliments que consumim.