Emmarcat en el projecte “Som cuiners”, els alumnes de primer de primària del Cor de Maria van fer una sortida a la Cooperativa de Valls el passat dimarts dia 7 de novembre.

DSC_5276

La intenció d’aquesta visita és apropar els alumnes al seu entorn i fomentar les activitats relacionades amb la seva localitat, a més de donar a conèixer com s’elaboren els productes que consumim habitualment i les seves diverses utilitats.

DSC_5291

Al llarg de la visita van poder seguir tot el procés d’elaboració de l’oli des de que porten les olives a la cooperativa fins que surt l’oli apte per al consum. Els van explicar els diferents tipus d’oli i també els van ensenyar altres productes com les garrofes i algunes de les seves utilitats. Un cop finalitzada la visita, van fer un petit tast de pa amb oli i els van regalar oli per fer un esmorzar a l’escola amb la resta d’alumnes. També els van donar diferents olives per estudiar-les a classe i garrofes per poder-les donar al tió de l’escola tant aviat com arribi.

DSC_5295