Els alumnes de primer de primària del Cor de Maria amb el suport de les mestres estan duent a terme el projecte “Som cuiners”. A partir d’aquest projecte, la setmana passada els nens i les nenes van realitzar una activitat manipulativa molt divertida i amb la qual van aprendre moltes coses.

Primerament, van parlar de les fruites i verdures que havien vist al mercat dels dimecres. Després, van observar, tocar i olorar les fruites i verdures que havien comprat. Les van classificar per tipus i van parlar de què es pot fer amb elles: cremes de verdures, amanides, confitura, codonyat,… Finalment, van utilitzar-les per estampar uns arbres de tardor molt bonics que decoren el passadís de l’escola. Va ser una experiència molt divertida i enriquidora.

IMG_1152 IMG_1153 IMG_1154 IMG_1155 IMG_1158 IMG_1159 IMG_1160 IMG_1161