Aprofitant que encara feia bo, els nens i les nenes de la Llar i d’Ed. infantil del col·legi Cor de Maria, durant la setmana del 23 al 27 d’octubre, varen fer una petita sortida pel poble amb la finalitat d’anar a buscar fulles de la tardor. Els més petits, Llar d’infants, P3 i P4 varen anar per la Fraternal, que els queda ben a prop del Col·legi; i els més grans de P5, fins al Parc de  Mas Miquel.

La tardor és temps de jocs infantils, de diversió i de descobrir moltes coses interessants i entretingudes. Els primers dies de la nova estació són, sens dubte, l’època perfecta per fer plans amb els infants i sortir a gaudir de la natura.

Així doncs, van buscar fulles que ja hi havia per terra i en van trobar de molts colors: groc, vermell, marró i, fins i tot, encara algunes de verdes…

Finalment, varen decorar les fulles amb gomets de colors i, juntament, amb la resta de companys i companyes dels diferents cicles d’Educació primària decoraran un arbre propi de la tardor.

??????????????????????????????? IMG_7437 IMG_7447 IMG_7481 IMG_7484 IMG_7497 IMG_7531 IMG_7543 ???