El passat cap de setmana els professors del Cor de Maria, Imma Abad i Pere Compte, van participar a la plataforma Science on Stage Europe celebrada a la ciutat alemanya de Dortmund. A la plataforma Science on Stage Europe és creà un espai col·laboratiu format per 22 professors de diferents països europeus on es desenvoluparen materials de programació a diferents nivells educatius.

IMG_20171022_204107

El col·legi Cor de Maria porta treballant diversos anys amb diverses publicacions de materials sorgits a l’escola com iStage2 “Smartphones in Science Teaching”, iStage3 “Football i Science Teaching”.

IMG_1852

A la trobada, que va tenir lloc al museu nacional alemany de futbol a la ciutat de Dortmund, també es va realitzar un workshop sobre adquisició d’informació “Big data” a càrrec del professor Pere Compte.

IMG_1895

Tot el material que es va realitzant en l’espai cooperatiu de Science on Stage queda en codi obert  per a tot el públic a fi que altres professors puguin utilitzar aquests materials.

IMG_1912