ARRIBA AL COR DE MARIA L’AUXILIAR DE CONVERSA EN ANGLÈS PER AQUEST CURS

Des del passat 2 d’octubre el Col·legi Cor de Maria gaudeix de la presència de la Natalie  Sigismondi, l’auxiliar de conversa que ha arribat al Cor de Maria des de New Jersey (EUA).

La Natalie realitzarà la tasca d’auxiliar de conversa fins a final de curs i passarà una hora setmanal per totes les classes del Col·legi (des dels cursos d’Educació infantil fins als d’Educació secundària). Durant aquest curs, la Natalie té com a objectius principals millorar i potenciar la competència oral de l’alumnat en anglès, tot apropant-los a la seva cultura.

Aquests dies els nens i les nenes han tingut un primer contacte amb ella en algunes classes. Tota l’escola està molt entusiasmada amb la seva arribada i esperem aprofitar al màxim aquesta experiència.IMG-20171018-WA0002 IMG-20171018-WA0003 IMG-20171018-WA0005