2017-10-01_230147Benvolgudes i benvolguts,

 

Davant dels fets que s’estan produint en el dia d’avui a diferents indrets de Catalunya, les escoles Cor de Maria manifestem que,

Rebutgem per complet la violència emprada com a forma d’imposar idees o maneres de pensament.

Més enllà de les discussions entre legalitats i legitimitats, com a escoles cristianes ens mantenim ferms en els valors del respecte al proïsme i a les idees dels altres, a la tolerància, a la convivència pacífica entre els diferents pobles i cultures i a dirimir les discrepàncies d’una forma realment democràtica.

En els propers dies continuarem treballant amb els nostres alumnes, amb la normalitat que la situació permeti, i amb la finalitat de transmetre, a aquells que han de ser la ciutadania del futur, els valors en els que creiem i defensem.

 

Barcelona, 1 d’octubre de 2017