Aquest tercer trimestre les i els alumnes de 6è A i B de Primària del Col·legi Cor de Maria de Valls han dut a terme una petita representació teatral a l’àrea de francès.

Al llarg dels mesos d’abril i maig, l’alumnat va treballar un text dramàtic en què es feia un repàs de tots els continguts treballats durant dos cursos, i, a més, va preparar el decorat, tot fent ús de materials reciclats.

En acabar la primera escena, els dos 6è es van posar en marxa per dur a terme la representació de la continuació. Donada la gran motivació per part de tots, es van haver de gravar diverses preses per tal que tot l’alumnat participés.

En els següents enllaços es poden trobar els vídeos dels dos grups-classe:

Finalment, cal felicitar a les i els alumnes de 6è de Primària pel gran esforç que han realitzat. Doncs, no cal obviar, que es van iniciar en l’aprenentatge de la llengua francesa el curs passat!