Durant la setmana Cultural els nens i les nenes de P-4 del col·legi Cor de Maria han parlat molt dels avis i les àvies. També han imaginat com serien quan fossin grans.

IMG_0820

Ara bé, aquests dies han estat molt especials per als nens i les nenes, ja que al llarg de la setmana, els han visitat un grapat d’avis i d’àvies a l’escola… i és que “Els avis fan un bon paper!”

IMG_0822

Alguns d’ells els han explicat contes, d’altres els han ensenyat a fer manualitats d’allò més divertides, collarets amb perles, ventalls de vent… i, fins i tot, crear un propi gegantó, ara que s’acosta Sant Joan i com ja sabem, les tradicions sempre agraden als més petits de la casa.

IMG_0883 IMG_0999 IMG_1197

L’experiència, que ja fa anys que es duu a terme al Cor de Maria, és molt positiva, tant per als més grans com per als més petits. Tots aprenen molt i els passa el temps volant, en companyia dels avis i les àvies.