Els alumnes de 2n de primària del Col·legi Cor de Maria van treballar durant tota la setmana cultural el tema del circ. Algunes de les activitats que van treballar van ser la lectura del conte de Dumbo, també van veure la pel·lícula, per grups van dibuixar la història de Dumbo i van inventar diferents finals per a la història. També es van fer una disfressa de pallasso, i a l’hora d’educació física van fer d’equilibristes. Al mateix temps, van fer sudokus, van veure un documental sobre el circ i, a música, van representar per grups diferents escenes del circ. ControladorGaleria (1)

Durant tota la setmana els dos grups de 2n van treballar alhora, la qual cosa ha permès que els nens i les nenes comparteixin amb els seus companys i companyes i es coneguin millor.

ControladorGaleria IMG_4174 IMG_4183 IMG_4187 IMG_4188 IMG_4189 IMG_4190 IMG_4216