1r CONCURS DE CURTMETRATGES AL COR DE MARIA

El Col·legi Cor de Maria va convocar el primer concurs de curtmetratges adreçat a l’alumnat de primària i secundària de l’escola. El concurs constava de dues categories: una de temàtica i gènere lliures que havia de reflectir els valors de l’escola i una altra, de gènere lliure i que havia de fomentar la sensibilització vers una societat menys sexista i més tolerant a la diversitat.

Els curtmetratges havien de tenir una durada d’un a cinc minuts. L’objectiu del premi és contribuir a desenvolupar l’esperit crític dels joves en relació amb els rols estereotipats sexistes i homòfons o discriminatoris de la societat on vivim. Al mateix temps, incentivar la reflexió col·lectiva, la creativitat i la implicació en la construcció d’una ciutadania amb noves pràctiques comunicatives que valorin positivament la igualtat, la tolerància i la diversitat.

Els curts guanyadors van ser els treballs presentats per l’alumna Clàudia Saperas de 6è de primària i els alumnes Roger Andavert, Josep M. Gil i Sergi Medina de 3r de secundària.

 

Primer premi. Premi Iguala’t: Clàudia Saperas de 6è de primària

Primer premi: Sergi Medina, Roger Andavert, Josep M Gil de 3r d’ESO A

 

Segon premi: Maria Andreu, Roser Miquel, Aina Esplugas, Eva Nuñez de 3r d’ESO B

Tercer premi: Pol Urbano, Francesc Fernández, Arnau Mas de 3r d’ESO A